Mittuniversitetet, Avdelningen för Infrastruktur

Mittuniversitetet är ett lärosäte där människor möts, inspireras och tänker nytt. Vi finns i Sundsvall och Östersund, och har ett brett utbud av utbildningar både på campus och på distans. Goda relationer med omvärlden ger vår forskning och utbildning en stadig förankring i samhället och, inte minst, i regionen.

Avdelningen infrastruktur ansvarar för Mittuniversitetets IT, Servicecenter, fastighet och campusservice. Avdelningen består av ca 70 medarbetare och är verksam både i Östersund och i Sundsvall. Inom avdelningen hanteras teknisk support, utveckling, drift, telefoni, servicecenter, vaktmästeri, tryckeri, lokaler och hyresavtal. Avdelningen har både ett operativt och ett strategiskt ansvar inom dessa områden.

Brinner du för människor och ledarskap samt vill vara med och skapa service i världsklass för våra studenter och medarbetare? Då är det här rätt jobb för dig.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för enheten Campusservice vilken består av ca 15 medarbetare i Östersund och i Sundsvall. Enheten ansvarar för universitetets vaktmästeri och tryckeri. Enheten har som uppdrag att tillhandahålla Mittuniversitetets medarbetare, studenter och externa intressenter en enhetlig, lättillgänglig och behovsanpassad service. Tjänsterna som enheten ansvarar för omfattar bland annat möbelhantering, reparationer, montering, lampbyten, avfall/återvinning, gods/posthantering, digitaltryck, kontorsmaterialhantering, inköp, operativ kontakt med lokalvård, inpassering samt teknisk support av lärosalar.

Tjänsten innebär personalansvar, budgetansvar och arbetsmiljöansvar för enheten samt till viss del operativt arbete inom gruppens ansvarsområden. Du kommer även att, tillsammans med gruppen, ansvara för att utveckla och sätta upp mål för enheten i linje med Mittuniversitetets övergripande mål och strategier. En stor del av ditt arbete kommer att innebära samverkan med övrig verksamhet då enheten ansvarar för behovsanpassad service. Vidare kommer du att, tillsammans med övriga medarbetare på enheten och i dialog med övrig verksamhet, utveckla enhetens tjänster och leveranser. Du kommer att ingå i Infrastrukturavdelningens ledningsgrupp med avdelningschef och tre andra enhetschefer. Ditt engagemang och din prestigelöshet kommer att vara avgörande för att ditt uppdrag ska lyckas.

Kvalifikationer
Som ledare vill vi att du kommunicerar på att tydligt sätt, motiverar, skapar engagemang och delaktighet samt leder andra mot gemensamt uppsatta mål. Det är viktigt att du har förmågan att se helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du behöver vara en initiativtagare där du driver egna och andras initiativ i mål med syfte att utveckla och förbättra verksamheten.

Vi vill att du har minst 3-års erfarenhet av ledarskap med budget och personalansvar. Du ska även ha erfarenhet av att leda grupper i förändring och att leda serviceorganisationer. Du behöver ha arbetat med att implementera processer samt utvecklat och konkretiserat tjänsteleveranser. Vi ser gärna att du tidigare arbetat som chef inom en statlig myndighet.

Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift. Eftersom enheten finns på båda campusorterna behöver du ha möjlighet till resor mellan dessa, Östersund och Sundsvall.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställning och tillträde: Heltid, tillsvidare. Vi kan komma att tillämpa provanställning. Tillträde April 2020 eller enligt överenskommelse. 

Anställningsort: Östersund eller Sundsvall

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Information
Information om tjänsten ges av avdelningschef - Helena Wallskog, 010-142 89 76.

Välkommen med din ansökning via vårt rekryteringssystem senast 9/2 2020.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde April 2020 eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Östersund
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer MIUN 2020/113
Facklig företrädare
  • Per Bergman, Fackförbundet ST, 010-142 83 71
  • Gertrud Olauzon, Saco, 010-142 83 58
Publicerat 2020-01-10
Sista ansökningsdag 2020-02-09

Tillbaka till lediga jobb