Mittuniversitetet, Fakultetskansliet NMT

Mittuniversitetet är ett lärosäte där människor möts, inspireras och tänker nytt. Vi finns i Sundsvall och Östersund, och har ett brett utbud av utbildningar både på campus och på distans. Goda relationer med omvärlden ger vår forskning och utbildning en stadig förankring i samhället och, inte minst, i regionen.

Fakulteten för naturvetenskap, teknik och medier

Fakultetskansliet vid fakulteten för naturvetenskap, teknik och medier är en del av Mittuniversitetets verksamhetsstöd och har som huvuduppgift att bistå fakultetens ledning och institutioner med beslutsunderlag och administrativt stöd. Här jobbar ett 20-tal personer i Sundsvall och Östersund med ärendeberedning, uppföljning, underlag till långsiktig planering samt att ge administrativt stöd till fakultetens ledning och övrig verksamhet. 

Vi söker nu en ny medarbetare till Sundsvall med serviceinriktat förhållningssätt som vill arbeta i en forsknings- och utbildningsmiljö med högt tempo.

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna omfattar samordning, administration, stöd, analys och uppföljning i frågor som rör forskning. Handläggaren ska kunna självständigt ta fram underlag, initiera förändringar och vara delaktig i förändringsprocesser. Handläggaren ska kunna handlägga och bereda ärenden inom kansliets övriga verksamhet när så behövs samt vara föredragande vid dekanens beslutsmöten, i nämnder och i råd. I uppgifterna ingår också att samverka med universitetets övergripande stöd till forskning. Arbetsuppgifterna kan breddas för att motsvara krav från universitets- och fakultetsledningen. Dessutom ingår allmän administration.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är strukturerad och har stor erfarenhet av liknade arbete inom högskolesektorn eller i samarbete med högskolesektorn. Du har högskoleutbildning på minst kandidatnivå och har god administrativ och kommunikativ förmåga, IT-kompetens samt förmåga att arbeta självständigt.

Du måste kunna uttrycka dig mycket väl i tal och skrift på svenska samt ha goda språkkunskaper i engelska. Eftersom arbete är förenat med många kontakter såväl inom som utom Mittuniversitetet kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper, liksom samarbetsförmåga, serviceförmåga, initiativkraft och lyhördhet.

Följande är önskvärt och meriterande

  • Examen på avancerad eller forskarnivå.
  • Erfarenhet av projektledning och verksamhetsutveckling.
  • Dokumenterad erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter inom högskola/universitet eller motsvarande
  • Mycket god förmåga att hantera frågor i dialog med chefer och medarbetare.
  • Kunskap och kännedom om digital kommunikation.
  • Arbetsuppgifterna ställer mycket stora krav på noggrannhet. 

Anställning och tillträde: Tillsvidare, 100 %, tillträde enligt överenskommelse.

Anställningsort: Sundsvall

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Information av tjänsten lämnas av:

Maria Torstensson, kanslichef, tel. 070 323 23 36, maria.torstensson@miun.se

Välkommen med din ansökan med styrkt meritförteckning senast 190818

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sundsvall
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer MIUN 2019/1350
Facklig företrädare
  • Per Bergman, Fackförbundet ST, 010-142 83 71
  • Lars P Nilsson SACO, 010-142 88 32
Publicerat 2019-07-10
Sista ansökningsdag 2019-08-18

Tillbaka till lediga jobb