Mittuniversitetet, Avdelningen för Forsknings- och utbildningsstöd

Mittuniversitetet är ett lärosäte där människor möts, inspireras och tänker nytt. Vi finns i Sundsvall och Östersund, och har ett brett utbud av utbildningar både på campus och på distans. Goda relationer med omvärlden ger vår forskning och utbildning en stadig förankring i samhället och, inte minst, i regionen.

Avdelningen för forskning- och utbildningsstöd (FUS) är en nyinrättad avdelning inom Mittuniversitetets stödverksamhet vid gemensamma förvaltningen. Här arbetar ca 35 experter inom internationalisering, pedagogisk utveckling, skolsamverkan, arbetslivsanknytning och innovation/nyttiggörande. Avdelningen består av en mycket kompetent personal med olika erfarenheter.

Arbetsuppgifter

FUS-avdelningen projektleder idag ett antal digitala utvecklingsprojekt, ofta tillsammans med andra avdelningar inom universitetet. Ett stort fokus i projekten är användarvänlighet och att vi möter universitetets och det omgivande samhällets olika behov. Arbetsuppgifterna kommer att variera och kan exempelvis vara

  • användarundersökningar och behovsanalyser
  • tillsammans med projektledare ta fram modeller till externa utvecklare
  • utföra utveckling mot något av våra befintliga system

 Kvalifikationer

Vi söker i första hand studenter vid Mittuniversitetet som har dokumenterad kunskap i ett eller flera av följande ämnen:

  • - Informatik
  • - Webbutveckling
  • - Webbserverprogrammering
  • - Systemutveckling
  • - Programvaruutveckling

Uppdragens karaktär varierar och förändras utifrån nya och förändrade behov. Det ställs därför krav att du känner ett ansvar att utveckla, återkoppla och leverera tilldelat uppdrag inom angiva ramar. Vidare krävs att du kan arbeta med ett agilt arbetssätt samt att du kan arbeta både självständigt och i grupp.

Anställning och tillträde

Att arbeta som trainee inom webbprogram- och systemutveckling innebär att du tillhör en personalpool. Anställningarna gäller timanställning och utvecklare kallas in vid behov och med varierande omfattning. Till varje uppdrag får man lämna en intresseanmälan om att man vill ta på sig uppdraget. Ibland kan universitetet handplocka personer från poolen till uppdrag baserat på vilken kompetens och förmågor som uppdraget kräver.

Anställningsort: Östersund

 Lön: 125 – 170 kronor/timme beroende på uppdragens art.

Information: Närmare upplysningar lämnas av avdelningschef, [Ludde Edgren – ludde.edgren@miun.se] och projektledare, [Fredrik Wigdén – fredrik.wigden@miun.se]. Se även avdelningens hemsida https://www.miun.se/fus.

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast 2019-08-31.

Till ansökan ska bifogas vilka kurser du läst samt vilka eventuella plattformar, språk och utvecklingsverktyg som du har erfarenhet av. Intervjuer och rekrytering till poolen sker löpande. Tveka inte att söka redan i dag, intervjuer kommer nämligen påbörjas snarast möjligt.

Anställningsform Visstidsanställning kortare än 3 månader
Anställningen avslutas 2019-12-31
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timersättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Timanställning
Ort Östersund
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer MIUN 2019-1257
Facklig företrädare
  • Per Bergman, Fackförbundet ST, 010-142 83 71
  • Lars P Nilsson SACO, 010-142 88 32
Publicerat 2019-06-28
Sista ansökningsdag 2019-08-31

Tillbaka till lediga jobb