Mittuniversitetet, Fakultetskansliet HUV

Det Humanvetenskapliga fakultetskansliet svarar för nämnd- och ledningsstöd, fakultetsövergripande resurstilldelning, planering/uppföljning, forsknings- och utbildningsadministration.

Fakultetskansliet söker nu dig som vill arbeta i en forsknings- och utbildningsmiljö och som har ett serviceinriktat förhållningssätt samt är noggrann, självständig och ansvarskännande.

 

Arbetsuppgifter

I denna roll som fakultetshandläggare är den huvudsakliga funktionen service och stöd till studenter, lärare, forskare samt samordning med andra enheter inom Mittuniversitetet. Du kommer att ingå i det utbildningsadministrativa teamet tillsammans med ett tjugotal kollegor placerade både i Sundsvall och i Östersund.

I rollen ingår att ansvara för den studentadministration som krävs i grundutbildningen och en stor del av arbetet utförs i olika datorbaserade administrativa system. I regel ingår sekreteraruppdrag i olika grupperingar.

I alla roller vid fakultetskansliet ingår allmän administration gentemot närmaste operativ chef, som till exempel mötes‐/besöksadministration, bokning av resor och lokaler, beställningar och inköp samt övrigt förekommande administrativa uppgifter.

Resor, främst mellan campusorterna, ingår i arbetet. Resor med övernattning kan förekomma.

 

Kvalifikationer

Den vi söker är strukturerad och har god administrativ förmåga inklusive kunskaper i administrativa system. God förmåga att arbeta självständigt, i grupp samt att hantera frågor i dialog med medarbetare efterfrågas. Att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska liksom kunskaper i engelska är ett krav. Erfarenhet av utbildningsadministration vid universitet eller högskola är ett krav inklusive van användare av det nationella systemet för studiedokumentation Ladok, samt ärendehanteringssystemet NSP. Den vi söker ska ha en 3-årig högskoleexamen.

Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet vad gäller noggrannhet, initiativkraft, lyhördhet och flexibilitet.

 

Anställning och tillträde

Anställningen är ett vikariat på heltid under perioden 1 juli 2024 till och med 31 december 2024.

Anställningsort: Östersund.

 

Information

Närmare upplysningar lämnas av utbildningsadministrativ chef Mia Wiklander, mia.wiklander@miun.se, 010-142 82 68.

 

Ansökan

Ansökningshandlingar ska vara på svenska eller engelska.
Vi ser gärna att ditt personliga brev är skrivet på svenska.

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast 2024-05-12.

Tillträde 1 juli 2024
Löneform Individuell lönesättning
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Östersund
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer MIUN 2024/1094
Facklig företrädare
  • Per Bergman, Fackförbundet ST, 010-1428371
  • Börje Norlin, Saco, 010-1428594
Sista ansökningsdag 2024-05-12

Tillbaka till lediga jobb